RYL Neo-NaTioN

Care about scammer money and item

Go down

Re: Care about scammer money and item

Post  baldi on Sun Jan 09, 2011 6:36 am

nak beli brg call admin ler apa da.
Kalu beli sesama player kena tipu pandai2 le haha.

dah beli ngan admin pastu ilang nape admin kena ganti?
Contoh korang g beli barang kat kedai runcit.
Pastu dlm perjalanan pulang benda tu jatuh atas kena curik...

Kalu korang g kedai td mintak ganti rasa2 tokey kedai tu ganti x Smile

baldi

Posts : 3
Join date : 2011-01-09

Back to top Go down

Care about scammer money and item

Post  GM-Floyd-VR on Tue Dec 07, 2010 1:39 am

[b]for all please take care. .
jgn terpedaye dgn sume scammer kecuali GM-DropDead,
ak mlas la klau dah ape2 nnti baru nak cari GM,
keje kite orang bnyak, ,
lg ak yg busy gile ni, ,
tu pun ak suoh Dropdead on slalu untk jage hati korang,
papehal add je ak kat facebook. .
Aziembts00@yahoo.com ok,

GM-Floyd-VR

Posts : 1
Join date : 2010-12-07

http://aziembts00@yahoo.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum